Team

Vu Nguyen, tandarts-implantoloog, parodontoloog.

Eigenaar.

 

In Houten heeft Vu zijn basisschool doorlopen. Het VWO heeft hij in Utrecht en Amsterdam genoten. Omdat hij vooral interesse had voor de beta vakken, is hij eerst electrotechniek aan de Technische Universiteit in Delft gaan doen. Na enige tijd besefte hij dat hij toch meer met mensen wilde werken.

De overgang naar Tandheelkunde bleek een goed besluit. In 2000 heeft hij zijn bul in de tandheelkunde behaald aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (een samenwerking tussen de UvA en de VU).

Zijn interesses in de tandheelkunde gingen verder en in 2003 werd hij geaccepteerd in de 3 jarige voltijdse postacademische M.Sc. opleiding Parodontologie en Implantologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2006 werd deze opleiding met succes afgesloten.

Tussen 2005 en 2015 heeft hij als specialist in het Centrum voor Parodontologie en Implantologie in Alkmaar gewerkt.

Sinds 2013 is Vu met trots een van de teamleden van onze praktijk.

 

Leonie van Leeuwen, tandarts

Leonie is in 2003 aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam) afgestudeerd. Sindsdien beoefen zij met alle plezier de tandheelkunde in zijn volle omvang. Haar speciale intresse gaat uit naar de endodontologie. In 2010 heeft zij in Vijfhuizen voor Hans de Bruin waargenomen.

 

G.J.H. Bruins, tandarts

Geert is in 2007 afgestudeerd als tandarts aan de RuG in Groningen. Hij heeft van 2007 tot 2011 waargenomen als algemeen practicus bij diverse praktijken in Groningen, Friesland,Zuid-Holland en Noord-Holland. Van 2010 tot 2011 heeft hij de nascholingscursus CEPCD (Continuing Education Program in Comprehensive Dentistry) gevolgd in Oisterwijk. Deze cursus behelst onder andere het uitvoeren van reconstructieve tandheelkundige behandelingen op basis van herkenbaarheid van functionele problemen (diagnostiek). Hij is de eerste cursist die het examen met succes heeft afgerond.Sinds april 2011 is hij parttime werkzaam bij Centrum voor Parodontologie en Implantologie Alkmaar waarbij hij zich vooral toelegt op het vervaardigen van suprastructuren op implantaten kronen, bruggen, protheses). Maar ook gebitsrehabilitaties bij natuurlijke gebitselementen behoren ot zijn specialisatie. Sinds september 2014 parttime werkzaam bij onze praktijk Tandartsenpraktijk Vijfhuizen. Geert is bij ons aanwezig op de dinsdag en op de vrijdag.

 

Ceta Cirio, mondhygiëniste ‘plus’ en kindertandverzorgster.

Eigenaar.

In 2005 ben ik de opleiding Mondzorgkunde Beachelor of Health gestart aan de ACTA en in 2009 heb ik de opleiding succesvol afgerond. Met als differentiatie Kindertandheelkunde en parodontologie. Sindsdien ben ik in verschillende tandheelkundige praktijken werkzaam geweest met verschillende displines, waaronder ook in Vijfhuizen. In 2011/ 2012 heb ik mijn diploma voor HBO Praktijkmanager behaald.

 

Eefje Kuipers, assistente.

Vanuit het kappersvak heb ik het ‘Fingerspitzengefühl’ geërfd, nodig in de tandheelkunde. Zoals meerdere leden van het tandheelkundig team Vijfhuizen ben ik een duizendpoot en vind de afwisselende bezigheden in de tandheelkunde leuk. Door tandarts parodontoloog Nguyen ben ik intern opgeleid voor het preventie werk. U kunt mij daarom assisterend aan de stoel vinden maar ook als behandelend preventie assistente.

 

Kirsten Pols, assistente.

In 2013 heb ik de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond aan de hogeschool Leiden. Door de bezuinigingen waren er na mijn opleiding weinig banen in de functie waar ik voor heb geleerd. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in andere beroepen. Tandheelkunde heb ik altijd interessant gevonden en tijdens een bezoek aan de mondhygiëniste een paar jaar geleden ben ik op het idee gekomen om te solliciteren voor de functie van tandartsassistente. Na het versturen van een aantal sollicitaties, heb ik in Tandartsenpraktijk Vijfhuizen de kans gekregen om het vak te leren.Ondanks dat het een heel ander vakgebied is, werk ik hier met veel plezier in een heel leuk team.

 

 Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Op de Welkomstpagina vindt u het laatste nieuws en op de Contact/Routepagina ons telefoonnummer en de adresgegevens.